Szabadfogású Számítógép

Verseny 19 év alatti fiataloknak a C3 Alapítvány szervezésében

Szabadfogású Számítógép

Lehet, hogy 2018-ban Te vagy a nyerő?

Egy téged foglalkoztató problémát számítógéped segítségével oldottál meg? Művészi alkotásaid elkészítéséhez a laptopodat használod? Van egy jövőbe illő találmányod? 19 éves vagy fiatalabb vagy? Küldd el nekünk a kedvenc munkáidat!

Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilapplikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb a kreativitás, és az, hogy élvezd, amit csinálsz!!

Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg, de csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Svájcba, Németországba és Ausztriába is lehetőségük nyílhat kilátogatni!

IDŐZÍTÉS

A nevezés kezdete:
2018. szeptember 1. (szombat)
A pályaművek és az adatlapok feltöltésének
(vagy együttes postára adásának) határideje:
2018. október 24. (szerda) éjfél

DÍJAK

A verseny legjobbjait értékes díjakkal jutalmazza a zsűri. Minden évben abban a szellemben alakítjuk a nyeremények listáját, hogy amit adunk, valóban hasznos és használható legyen a díjazottak számára. Az elmúlt években ezért nagyon sokféle díjat adtunk át az ösztöndíjaktól a tárgynyereményekig (GoPro sportkamera, mobiltelefon, notebook, Ipad mini, digitális rajztábla). Az előző évekhez hasonlóan, idén is jár az összes pályázónak egy új, egyedi tervezésű versenyes póló!

Plusz, ha bekerülsz a nyertesek közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés utazó, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit Zürichben, Drezdában vagy Linzben, és bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!

ZSŰRI

Minden évben szakmai zsűri nézi végig az összes pályaművet. Az előző évek során a felkértek között volt médiaművész, programozó, zenész, informatika tanár, animátor, illusztrátor, startup-vezető, illetve korábbi nyertesek is!

A 2018-as zsűri tagjai:



Van, ami még nem érthető?
Keress minket!

Meggyőztünk? Nevezz!

A verseny hivatalos, letölthető versenykiírása:
a versenykiírás PDF formátumban
A verseny adatkezelési tájékoztatóját is megtalálod: adatkezelési tájékoztató PDF formátumban